" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Με συννεφιά το πρώτο κύμα επιστροφής



- Αραιές νεφώσεις αύριο σε όλη τη χώρα, το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν
- Μέχρι 7 μποφόρ οι άνεμοι στο Ιόνιο - Δείτε αναλυτικά τον καιρό όλης της εβδομάδας
- Κλειστά τα Τέμπη την Τετάρτη και την Πέμπτη

Με συννεφιά θα επιστρέψουν οι εκδορμείς του Πάσχα ενώ απο την Τρίτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Ποιο αναλυτικά, για τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται:
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ στη δυτική Μακεδονία θα αυξηθούν. Το απόγευμα στη Μακεδονία αναμένονται σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 04 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο, νοτιοανατολικοί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που το βράδυ στη Δυτική Κρήτη θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό 11 έως 18 και στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιά βορειοδυτικοί 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ, στα βόρεια 5 με 6 και το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου, αλλά  στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 10 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμναθεί απο 07 έως 17 βαθμούς Κέλσιου.

Η πρόγνωση για όλη την εβδομάδα
Την Τρίτη στη δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στο Νότιο Ιόνιο, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χωρά θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νοτιά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα βόρεια βορειοανατολικοί 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα νοτιά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη και Παρασκευή
αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα νότια. Σταδιακή βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασια θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.

NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις