" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μία ιστορία αγάπης που συγκλονίζει το διαδίκτυο!


Μία ιστορία αγάπης που συγκλονίζει το διαδίκτυο!
Το τελευταίο αντίο στον Απόστολο είπαν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο Κοιμητήριο του Γέρακα, συγγενείς, φίλοι αλλά και πολίτες που έμαθαν για τον χαμό του μέσω Τwitter.

Ο Απόστολος έχασε την μάχη με τον καρκίνο το πρωί της Κυριακής 23 Σεπτεμβρίου. Έπασχε από το σάρκωμα Ewing, μια σπάνια μορφή καρκίνου που πλήττει κυρίως εφήβους και νεαρούς ενήλικες.

Το μόνο που ζήτησε πριν τον θάνατο του, ήταν να μάθει ο κόσμος το πόσο αγαπούσε τη σύντροφό του.


Ο ίδιος μέσω του Twitter, δήλωνε με κάθε τρόπο την αγάπη του για τη Μαρία. Οι χρήστες τουTwitter έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν με μηνύματα που συγκινούν.


Μέσα από το Blog του, docamiok.blogspot.gr, ο Αποστόλης κατέγραφε τις σκέψεις του και περιέγραφε με δύναμη ψυχής την κατάσταση του από το κρεββάτι του πόνου, ενώ συμβούλευε τους ομοιοπαθούντες του αλλά και όλους τους αναγνώστες του, να αισιοδοξούν και να μη χάνουν την όρεξη για ζωή.


Σε μια από τις τελευταίες του αναρτήσεις, έγραψε τα παρακάτω:


"Φυσικά και σκέφτομαι το θάνατο. Τυπικά τουλάχιστον οι πιθανότητες επιβίωσης στον αγώνα μου είναι σημαντικά εναντίον μου. Σε στιγμές φιλοσοφίας όμως καταλαβαίνω το εξής: είμαστε όντα περίεργα αγαπητέ. Ο θάνατος μου θα έρθει -μάλλον- είτε στον ύπνο μου, είτε σε κάποιο κώμα, είτε με κάποια ανακοπή, στα πλαίσια του καρκίνου. Μάλλον.


Υπάρχουν ελπίδες να σκάσω από το φαγητό νωρίτερα. Μετά το θάνατό μου όμως για μένα μαύρο. Ένας βαθύς ασυνείδητος ύπνος. Μετά τίποτα. Ούτε ανησυχία, ούτε σκέψεις, ούτε πόνος, ούτε φόβος, ούτε αγάπη, ούτε έρωτας, ούτε γέλιο, ούτε κλάμα. Τίποτα. Τότε τι φοβόμαστε;


Τι μας νοιάζει το μετά αν δεν θα είμαστε εκεί για να το αντιληφθούμε; Καταλήγω ότι απλώς κάποιους τους αγαπάμε πιο πολύ από εμάς. Φοβάμαι περισσότερο πια για το τι θα απογίνουν οι άλλοι, κάποιοι περισσότερο από άλλους. Για τον πόνο που θα τους προξενήσω, το ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα για να το πάρω πίσω. Δεν είμαστε τόσο εγωιστικά όντα τελικά. Υπάρχει και η άλλη βέβαια όψη, άκρως εγωιστική. Γιατί να συνεχίζει η ζωή να "ζείται" -παθητική κι ας μην υπάρχει- αν δεν είμαι εγώ στον κόσμο.


Τι μέρες, νύχτες, χαμόγελα, στιγμές με πλεγμένα χέρια, παιχνίδια στην κουζίνα, αδιάφορους καυγάδες, βόλτες στην καλοκαιρινή Αθήνα, ταινίες, βιβλία, μουσικές θα χάσω.


Γράφοντας το παραπάνω, βούρκωσα στις δύο τελευταίες σειρές. Τελικά είμαστε εγωιστές. Θέλω να μείνω κι άλλο εδώ".


Πριν αλλά και μετά τον θάνατο του, το Hastag #TolislovedMaria που δημιούργησε για να δείξει την αγάπη του στην Μαρία του, όπως την αποκαλούσε, πήρε «φωτιά» με μηνύματα αγάπης.


Όταν γνωστά πρόσωπα της τηλεόρασης, της δημοσιογραφίας, της πασαρέλας και του τραγουδιού μόλις πληροφορήθηκαν το χαμό του Αποστόλη έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του.


Ανάμεσα σε αυτούς ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η τραγουδίστρια Ευριδίκη, το πρώην μοντέλο Κάλλυ Τσιλίδου, ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη και πολλοί άλλοι. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://permisospress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις