" Γνήσιες - Αμοντάριστες - Αυθεντικές Ειδήσεις κόντρα στο κατεστημένο και στα συμφέροντα "

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δολοφονική επίθεση μέσω Facebook

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 29χρονου στο Κορωπί.Η παθολογική ζήλια ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο για τη δολοφονία 29χρονου Έλληνα, που έγινε πριν από ένα χρόνο, στο 40ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου στο Κορωπί, σε ενέδρα που του είχαν στήσει ο δράστης και η παρέα του.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και προχθές ο δράστης που, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας 26χρονος Αλβανός, συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

Για συνέργεια κατηγορούνται ακόμη δύο νεαροί και μια 23χρονη, όλοι υπήκοοι Αλβανίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 26χρονος Αλβανός ζήλευε παθολογικά την πρώην φίλη του, με την οποία θεωρούσε ότι είχε ερωτική σχέση το θύμα. Για το λόγο αυτό, ο δράστης -με τη βοήθεια της 23χρονης- δημιούργησε ψεύτικο προφίλ στο facebook, με σκοπό να παρασύρουν το θύμα σε συνάντηση σε κάποια ερημική τοποθεσία. Πράγματι, η 23χρονη κατάφερε να πείσει το θύμα να συναντηθούν στο 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, όπου όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του ο δράστης τον πυροβόλησε πολλές φορές με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Προχθές, ο 26χρονος εντοπίστηκε σε παραλία του Αλίμου, αλλά όταν είδε τους αστυνομικούς έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει κολυμπώντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν μέσα στο νερό και κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.





Πηγή :http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις