Σούπερ καυτή και σέξι χαρακτηρίζει η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ την συμμετοχή της δικής μας Μαρία Μενούνος στο αμερικάνικο Dancing with the stars.

Ήδη έχει αρχίσει την πυρετώδη προετοιμασία της για το  χορευτικό show που κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Έγινε ήδη για όλους και η  πρόβα για τα ρούχα που θα φοράνε στο πρώτο live και η  τηλεοπτική δημοσιογράφος , ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια με την αυθεντική μεσογειακή ομορφιά εμφανίστηκε με ένα μαύρο κολάν που αναδείκνυε  άψογα το καλλίγραμμο σώμα της.Το ίδιο πανέμορφη ήταν και με ένα γκρι εφαρμοστό φόρεμα  με το οποίο  φωτογραφήθηκε τις προάλλες .

Το abc, κάνοντας αναφορά και στους Έλληνες μετανάστες γονείς της στην Βοστώνη, έγραψε ότι η Μενούνος εκτός από τις γνωστές ιδιότητές της είναι και πάρα πολύ καλή χορεύτρια! 

Πάντως η συμμετοχή της ομογενούς δημοσιογράφου στο αμερικάνικο Dancing with the stars αποτελεί  εκ των πραγμάτων  ένα ισχυρό χαρτί προβολής της χώρας μας αφού  όλοι ξέρουν ότι ε όπου βρεθεί μιλάει πάντα πολύ ζεστά  για την Ελλάδα.

Μαζί της  θα διαγωνιστούν επίσης ο ηθοποιός Τζακ Βάγκερ από το «Τόλμη και γοητεία», η ηθοποιός Μελίσα Γκίλμπερτ, ο αθλητής Ντόναλντ Ντράιβερ, ο ηθοποιός Γουίλιαμ Λέβι, ο τηλεπαρουσιαστής Σέρι Σέπερντ, η σοπράνο Κάθριν Τζένκινς, ο τραγουδοποιός Γκάβιν Ντικγρόου, η θρύλος του τένις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, ο ηθοποιός Ρόσον Φέγκαν, ο ηθοποιός Τζαλίν Γουάιτ και η έντεκα φορές βραβευμένη με Γκράμι ερμηνεύτρια Γκλάντις Νάιτ.